Menu
×
×

Sign Up

Your Profile will be reviewed by Admin
TODAY : Advanced Search
EVENT DATES
Jun 2018
MoTuWeThFrSaSu
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
EXHIBITION HALL DATES
Jun 2018
MoTuWeThFrSaSu
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Venue

Baltimore Convention Center One West Pratt Street Baltimore , Maryland 21201
Tel: (410) 649-7000
Website
Google Map

SLA 2018 Annual Conference - Special Libraries Association

Attendees

2,500

Exhibitors

115

Overview

Event Overview:

Don’t miss out on the many networking opportunities at SLA 2018, which will allow you to share your experiences and learn from other information professionals. There will be over 200 events, including educational programs, networking events, receptions, and tours.

Be Revolutionary!

You don’t want to miss out on these valuable benefits:


Unparalleled networking opportunities with thousands of information professional.
The latest technologies from leading industry partners, all under one roof in the INFO-EXPO Hall!
Keynote speaker Leigh Gallagher,  Assistant Managing Editor at Fortune magazine.

Exhibitor Information:

The decision to exhibit is a big one. Staying ahead of your competition and making the right connections are vital to your success in 2018. Join SLA and utilize the reach, influence and buying power of SLA attendees to get the most out of your marketing dollars.

BENEFITS OF EXHIBITING AT SLA

    MEET new prospects and generate leads
    CONNECT with information professionals who are top decision makers in the industry
    PROMOTE your organization’s image and maximize its market exposure
    DISCUSS your customers’ needs face-to-face and demonstrate solutions
    RESEARCH your competitors and develop ways to distinguish your products and services from theirs
    TEST or launch new products and services at the customer level
    EXPAND your customer database to strengthen your overall sales and marketing programs
    BUILD relationships with decision makers and influencers
    INTRODUCE your company to SLA members
    UP-SELL existing clients

About SLA:

The Special Libraries Association (SLA) is a nonprofit global organization for innovative information professionals and their strategic partners.

SLA serves more than 7,000 members in 75 countries in the information profession, including corporate, academic and government information specialists.

SLA promotes and strengthens its members through learning, advocacy, and networking initiatives.

Agenda

Jun 11   

7:00 – 8:00 am

Health & Wellness Activity (tentative)

7:30 – 9:00 am

Unit Business & Board Meeting options

9:00 – 10:00 am

Concurrent Workshop Sessions (60 mins)

10:30 – 12:00 pm

Opening General Session

12:00 – 2:00 pm

INFO-EXPO Opening & Lunch in the INFO-EXPO

2:15 – 3:30 pm

Concurrent Workshop Sessions (75 mins)

4:00 – 5:30 pm

Concurrent Workshop Sessions (90 mins)

5:30 – 7:00 pm

Opening Reception in the INFO-EXPO

6:00 – 6:30 pm

Fellows & First-Timers Reception in the Exhibitor Theater

Jun 12   

7:00 – 8:00 am

Health & Wellness Activity (tentative)

7:30 – 9:00 am

Unit Business & Board Meeting options

9:00 – 10:00 am

Concurrent Workshop Sessions (60 mins)

10:00 – 10:30 am

Break in the INFO-EXPO

10:00 – 3:30 pm

INFO-EXPO Open

10:30 – 11:30 am

Concurrent Workshop Sessions (60 mins)

11:30 – 12:30 pm

Lunch (on your own)

11:30 – 12:30 pm

Unit Business & Board Meeting options

12:30 – 1:30 pm

“Charm City Treats” in the INFO-EXPO

1:30 – 3:00 pm

General Session

3:00 – 3:30 pm

Break in the INFO-EXPO

3:30 – 5:00 pm

Concurrent Workshop Sessions (90 mins)

5:30 – 6:30 pm

SLA Annual Business Meeting

7:00 – 7:30 pm

Loyalty Club Toast

Jun 13   

7:00 – 8:00 am

Health & Wellness Activity (tentative)

7:00 – 8:30 am

Unit Business & Board Meeting options

9:00 – 10:00 am

Concurrent Workshop Sessions (60 mins)

10:00 – 1:30 pm

INFO-EXPO Open

10:15 – 11:30 am

Concurrent Workshop Sessions (75 mins)

11:30 – 1:30 pm

Lunch (on your own) & Fun Zone Competition in the INFO-EXPO

1:30 – 2:30 pm

Concurrent Workshop Sessions (60 mins)

2:45 – 4:15 pm

Closing General Session

SERVICE PROVIDERS

MORE events +